Confidentialitate | Fundatia Principesa Margareta a României
Confidentialitate | Fundatia Principesa Margareta a României
18768
page-template-default,page,page-id-18768,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Confidentialitate

Fundatia Principeda Margareta a Romaniei utilizeaza datele personale  pe care le furnizati prin navigarea pe site-ul www.fpmr.ro in vederea promovarii actiunilor si proiectelor sale.
Datele cu caracter personal pot fi prelucrate si utilizate de catre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei atat in scopuri de promovare, cat si in scopul intocmirii unor baze de date si utilizarea acestora in viitoarele demersuri ale Fundatiei.
Consideram a fi date personale: numele, adresa, codul numeric personal, numarul de telefon, varsta sau orice alt tip de informatii furnizate de dumneavoastra, prelucarat si introdusa in baza noastra de date.
In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii de a datelor cu caracter personal de catre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, va rugam sa nu folositi acest site.
Mentionam ca orice fel de date cu caracter personal sunt prelucrate resectand prevederile legale.
Pentru informatii suplimentare cu privire la utilizarea website-ului www.fpmr.ro sau cu privire la prelucrarea datelor de catre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Doneaza