logo-1

Scoala schimba povestea copiilor saraci!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Pentru Cristina, un copil cuminte si destept cu 12 frati, viata este o lupta, dar se bazeaza in primul rand pe solidaritatea umana si speranta ca viata merge inainte, orice s-ar intampla. Visul tatalui ei era sa termine casa si sa aiba fiecare locul lui in ea, dar l-au pierdut pe nepregatite. Zi de zi, cu ajutorul nostru, mama lor reuseste sa ii hraneasca si sa ii trimita la scoala.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei ajuta copii care sunt in pericolul de a renunta la scoala din cauza lipsurilor materiale, asa cum este Cristina. Darul dumneavoastra este foarte important pentru ca un copil sa continue scoala, singura lui sansa de a scapa din cercul vicios al saraciei.

Va rugam sa fiti alaturi de ei cu o donatie lunara de 25, 50 sau 100 de lei. Darul dumneavoastra este foarte important pentru ca un copil sa continue scoala, singura lui sansa de a scapa din cercul vicios al saraciei.

Suma va fi folosita cu responsabilitate, asa cum ati face-o chiar dumneavoastra. Va multumim!

Raspunde cu suflet varstnicilor din Romania!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

La varsta de 73 ani, doamna Denisa duce dorul profesiei ei de contabila, a colegilor si a tot ceea ce ii facea placere in viata ei activa. Dar cel mai mult ii lipseste fiul sau, care se afla acum departe, in strainatate. Singura si deznadajduita, intr-o perioada dificila, a gasit o voce calda si prietenoasa la Telefonul Varstnicului, care i-a transmis multa incredere si energie si a indrumat-o in rezolvarea problemelor sale. Inca de la prima intalnire, doamna Denisa a intrat in familia noastra si participa cu mare bucurie la toate activitatile menite sa aline singuratatea batranilor nostri.

Anual, peste 1500 de varstnici din toata tara cauta o solutie la problemele lor si apeleaza la Telefonul Varstnicului. Afectati de singuratate, saracie sau boala, ei au nevoie de alinare, sprijin sau sfaturi utile, care le pot face o batranete mai frumoasa.

 

Va rugam sa fiti alaturi de ei cu o donatie lunara. Impreuna raspundem cu suflet varstnicilor din Romania!

Va multumim!

Pentru a fi la curent cu proiectele Fundației, abonați-vă la newsletter.
Doneaza