logo-1

Școala schimbă povestea copiilor săraci!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.
„Cel mai tare mă doare privirea lor plină de speranță. Tot ce îmi doresc pentru copiii mei este să învețe carte, să ajungă mai bine. Lupt pentru ei cât pot, dar greutățile au început să mă răpună. Frica mea este că ei vor pierde școala.”

Atunci când simți disperarea unei mame singure responsabilă pentru 6 copii, ajunsă la capătul puterilor, te gândești la oamenii buni din jur care pot să ajute. Luminița muncește pentru copiii ei și mătură fără rușine, zi de zi, străzile din oraș, deși o intervenție medicală nereușită a lăsat-o cu un handicap la picior. Problemele s-au adunat și zilele acestea privește disperată cum banii munciți cinstit nu îi mai ajung. Înghesuiți într-o locuință socială, fără curent și gaz, uneori copiii ei nu se mai pot duce la școală. Le e rușine să meargă la clasă cu temele nerezolvate, flămânzi, ori cu pantofii rupți. Mama este disperată, educația este șansa lor. Sunt copii buni, cu credință, cu drag de învațătură, cu pasiuni și vise. În sufletul lor speranța se stinge.

Reaprindeți speranța acestor copii! Darul dumneavoastră ajunge la mii de astfel de familii și ajută copii care sunt în pericolul de a renunța la școală din cauza lipsurilor materiale. 

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară de 25, 50 sau 100 de lei. Suma va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. Vă mulțumim!

Răspunde cu suflet vârstnicilor din România!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

La vârsta de 73 ani, doamna Denisa duce dorul profesiei ei de contabilă, a colegilor și a tot ceea ce îi făcea plăcere în viața ei activă. Dar cel mai mult îi lipsește fiul sau, care se află acum departe, în străinătate. Singură și deznădăjduită, într-o perioadă dificilă, a găsit o voce caldă și prietenoasă la Telefonul Vârstnicului, care i-a transmis multă încredere și energie și a îndrumat-o în rezolvarea problemelor sale. Încă de la prima întâlnire, doamna Denisa a intrat în familia noastră și participă cu mare bucurie la toate activitățile menite să aline singurătatea bătrânilor noștri.

Anual, peste 1500 de vârstnici din toată țara caută o soluție la problemele lor și apelează la Telefonul Vârstnicului. Afectați de singurătate, sărăcie sau boală, ei au nevoie de alinare, sprijin sau sfaturi utile, care le pot face o bătrânețe mai frumoasă.

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară. Împreună răspundem cu suflet vârstnicilor din România!

Vă mulțumim!

Oferă o șansă tinerilor artiști români

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

George vine dintr-o familie modestă, dar și-a asumat drumul spre perfomanță, cu pasiune și dăruire . După ce a terminat liceul la Galați, susținerea din partea Fundației a fost decisivă pentru el și destinul său în lumea muzicii. Timp de trei ani, a avut posibilitatea să meargă la concursuri internaționale, să participe la master class-uri și să se pregătească cu profesionișiti renumiți, să-și cumpere costume de scenă, să aibă un corepetitor, iar toate acestea l-au susținut să se afirme. Astăzi, George este unul dintre cei mai talentați tenori ai noii generații și vocea lui se aude în marile săli de concerte ale lumii.

România pierde anual talente care altfel ar fi putut fi ambasadorii săi culturali. Talentul nu este întotdeauna suficient pentru a avea succes în lumea artistică. Studiul, îndrumarea unor oameni de specialitate, precum și sprijinul financiar sunt elemente necesare pentru dezvoltarea unui tânăr artist. 

 

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară. Împreună oferim o șansă tinerilor artiști români cu potențial.

Vă mulțumim!

Pentru a fi la curent cu proiectele Fundației, abonați-vă la newsletter.
Doneaza