Seri de Poveste, editie aniversara | Fundatia Principesa Margareta a României
Seri de Poveste, editie aniversara | Fundatia Principesa Margareta a României
19245
post-template-default,single,single-post,postid-19245,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Seri de Poveste, editie aniversara

Seri de Poveste, editie aniversara

In luna decembrie, Fundația Principesa Margareta a Romaniei a organizat cea de-a zecea editie “Seri de Poveste”, eveniment cu traditie dedicat copiilor. Pe 13 decembrie, in decorul magic al mansardei librariei Carturesti, am dat startul Sarbatorilor cu o incursiune in universul basmelor.

Principesa Mostenitoare Margareta le-a citit copiilor povestea „Praful magic de Craciun”. Alaturi de copii, s-a aflat si Principesa Maria. Actorii Antoaneta Cojocaru si Stefan Lupu i-au purtat apoi pe copii in lumea feerica a “Spargatorului de nuci”, iar la final copiii au ascultat un recital de colinde si cantece celebre de Craciun.

Printre micutii spectatori s-au numarat copii care fac parte din proiectele sociale ale Fundatiei, din Bucuresti si Ilfov. Speram ca emotiile pozitive pe care le-au trait si sentimentul ca totul este posibil pentru ei ii vor insoti in noul an.

Pe langa latura educationala, evenimentul „Seri de Poveste”, are avut ca scop strangerea de fonduri pentru copiii in situatii dificile de sprijiniti prin Fondul Special pentru Copii. Programul national sprijina anual sute de copii din toata tara aflati in situatii dificile de viata ce risca sa abandoneze scoala din cauza saraciei.

Intrati in atmosfera unei “Seri de poveste” alaturi de noi, urmarind reportajul TVR de la eveniment:

http://stiri.tvr.ro/principesa-margareta_812495.htmlDoneaza