Termeni si conditii | Fundatia Principesa Margareta a României
Termeni si conditii | Fundatia Principesa Margareta a României
18766
page-template-default,page,page-id-18766,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site sunt proprietatea Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.fpmr.ro
Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului si a datelor cu caracter personal de catre Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, va rugam sa nu mai utilizati acest site.
Continutul site-ului www.fpmr.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Materialele publicate si continutul www.fpmr.ro pot fi utilizate in scop personal, dar se interzice comercializarea acestora.
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.fpmr.ro. Fundatia Principesa Margareta a Romaniei isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.fpmr.ro,in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate.
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.

Doneaza