Aducem tehnologia în educația copiilor | Fundația Regală Margareta a României
Aducem tehnologia în educația copiilor | Fundația Regală Margareta a României
22535
post-template-default,single,single-post,postid-22535,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Aducem tehnologia în educația copiilor

Aducem tehnologia în educația copiilor

Noile generații intră in contact cu tehnologia modernă de la vârste tot mai mici, care îi atrage și îi provoacă ca un magnet. Astăzi, rolul unui profesor nu este doar acela de a transmite informații catre elevi ci și de captare a atenției acestora, menținerea concentrării pe parcursul întregii ore de curs.

În cadrul programului Investiție în Mediul Rural 2018-2019, finanțat de Fundația Vodafone România și derulat de Fundația Regală Margareta a României, 2 centre sociale de tip școală după școală au fost dotate cu table interactive. Beneficiile s-au observat în foarte scurt timp, conform feedback-ului profesorilor cu care colaborăm.

Cei 100 de copii din satul Firiza, județul Maramureș, și din Turnu Măgurele, județul Teleorman, utilizează cu entuziasm table interactive în cadrul activităților after school și pe parcursul orelor din cadrul scolilor. Copiii au învățat să utilizeze mijloace electronice în asimilarea cunoștințelor, iar gradul de atenție și implicare la orele de curs a crescut, la fel și nivelul de creativitate și inventivitate. Informațiile sunt memorate mai eficient și, în plus, copiii interacționează într-un mod mult mai plăcut cu profesorii.

Le dorim succes!

Partener: Doneaza