Formularul 230 -redirecționează o parte din impozitul pe venit | Fundatia Principesa Margareta a României
Formularul 230 -redirecționează o parte din impozitul pe venit | Fundatia Principesa Margareta a României
19267
page-template-default,page,page-id-19267,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Formularul 230 -redirecționează o parte din impozitul pe venit

!!! IMPORTANT: Fundația Principesa Margareta a României este furnizor de servicii sociale, acreditată cu cel puțin un serviciu social licențiat. Astfel, începând de anul acesta, completând formularul 230 poți redirecționa 3,5% în loc de 2% din impozitul pe venit către programele noastre sociale.

Termenul de depunere al formularelor este 15 MARTIE 2019.

O parte din tine încă visează să schimbe lumea 

Unele lucruri nu țin de noi. Altele însă da, sau măcar o mică parte a lor. Pentru mii de copii din medii defavorizate, tineri talentați și vârstnici afectați de singurătate, diferența dintre un destin în derivă și un trai mai bun începe cu gesturi mici și cu ajutorul oamenilor ca tine.

Cum poți începe să schimbi lumea?

Destinul acestor oameni este la propriu în mainile tale. Tot ce trebuie să faci este să completezi și să depui formularul 230. Dedică-le câteva minute din timpul tău! Vei investi astfel o mică parte din impozit, 3,5% mai exact, pe care oricum îl plătești statului, în oamenii pe care îi ajutăm prin programele noastre sociale.

Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor, un prezent mai demn bătrânilor, o șansă în plus familiilor defavorizate și posibilitatea unei cariere artistice tinerilor muzicieni și artisti plastici.

Completează și depune formularul 230 până pe 15 martie și susține o cauză socială!

Formularul 230 se depune de persoanele care în anul 2018 au înregistrat venituri din salarii și pensii. Este un proces destul de simplu, dar pentru cei care depun pentru prima dată poate părea complicat. De aceea, am realizat un ghid cuprinzând informații cu privire la completarea și depunerea formularului 230. Dacă ai alte neclarități ne poți contacta oricând pe e-mailul prieten@principesa.ro sau la numărul 0735 444 488.

Schimbarea începe cu oameni ca tine 

De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 3,5% din impozitul pe venit pentru copiii care vor să meargă la școală, tinerii care vor să-și urmeze talentul sau vârstnicii singuri și neputincioși.

Strânge formularele 230 completate și trimite-ni-le înapoi la CP 12 -327, până pe 1 martie, sau depune formularul online pe Spațiul Privat Virtual, la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

Nu te costă nimic să completezi un formular 2%, dar nici nu îți poți imagina ce impact puternic poate avea gestul tău: fiecare formular înseamnă în medie 100 de lei, bani care ajung la oameni care chiar au nevoie de ei. Află mai multe despre programele Fundației și despre impactul pe care îl poți avea în viața semenilor tăi aici.

Doneaza