Redirecționare 2% | Fundatia Principesa Margareta a României
Redirecționare 2% | Fundatia Principesa Margareta a României
19267
page-template-default,page,page-id-19267,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Redirecționare 2%

O parte din tine încă visează să schimbe lumea 

 

Unele lucruri nu țin de noi. Altele însă da, sau măcar o mică parte a lor. Pentru mii de copii din medii defavorizate, tineri talentați și vârstnici afectați de singurătate, diferența dintre un destin în derivă și un trai mai bun începe cu gesturi mici și cu ajutorul oamenilor ca tine. Semnează formularul 2% și susține o cauză socială.

Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor, un prezent mai demn bătrânilor, o șansă în plus familiilor defavorizate și posibilitatea unei cariere artistice tinerilor muzicieni și artisti plastici.

 

Cum poți începe să schimbi lumea?

 

În cel mai ușor mod posibil: descarcă și completează Formularul 2%. Destinul acestor oameni este la propriu în mainile tale, așa că te rugăm să iei chiar acum ceva de scris și să completezi formularul. Dedică-le câteva minute din timpul tău! Vei investi astfel cele două procente din impozit, pe care oricum îl plătești statului, în beneficiarii programelor Fundației Principesa Margareta a României.

 

Schimbarea începe cu oameni ca tine 

 

De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 2% din impozitul pe venit pentru copiii care vor să meargă la școală, tinerii care vor să-și urmeze talentul sau vârstnici singuri.

 

Strânge formularele 2% completate și trimite-ni-le înapoi la CP 12 -327, până pe 1 mai, sau depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

 

Nu te costă nimic să completezi un formular 2%, dar nici nu îți poți imagina ce impact puternic poate avea gestul tău: fiecare formular înseamnă în medie 73 de lei, bani care ajung la oameni care chiar au nevoie de ei. Află mai multe despre programele Fundației și despre impactul pe care îl poți avea în viața semenilor tăi aici.

Dacă ești salariat sau pensionar, completează Formularul 230.

Dacă ești liber profesionist și în anul precedent ai avut venituri din activități independente, completează Declarația unică. Pentru liberii profesioniști, depunerea acestui formular până pe 31 iulie este obligatorie.

Doneaza