Campania 2% | Fundatia Principesa Margareta a României
Campania 2% | Fundatia Principesa Margareta a României
19267
page-template-default,page,page-id-19267,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Campania 2%

2% pentru o Românie mai educată

Pentru copiii din familii nevoiașe, există o singură șansă de a ieși din cercul vicios al sărăciei: școala. Așa cum sigur ți s-a întâmplat și ție măcar o dată, o mână de ajutor venită la momentul potrivit este cea care face diferența între un final fericit și unul nefericit.

 

Cum poți contribui?

În cel mai ușor mod posibil: descarcă și completează Formularul 2%. Destinul acestor copii este la propriu în mainile tale, așa că te rugăm să iei chiar acum ceva de scris și să completezi formularul. Dedică-le câteva minute din timpul tău! Vei investi astfel cele două procente din impozit, pe care oricum îl plătești statului, în micuții care sunt în pericolul de a abandona școala, incluși în programele Fundației Principesa Margareta a României.

 

Știm cât de mult te-ai implicat deja în proiectele Fundației și te considerăm un Ambasador al cauzei noastre.

De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 2% din impozitul pe venit pentru copiii care vor să meargă la școală.

 

Strânge formularele 2% completate și trimite-ni-le înapoi la CP 12 -327, până pe 1 mai, sau depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

 

Nu te costă nimic să completezi un formular 2%, dar nici nu îți poți imagina ce impact puternic poate avea gestul tău: fiecare formular înseamnă în medie 73 de lei, bani care ajung la copii din familii foarte sărace. Dacă nu merg la școală, soarta lor e hotărâtă de mediul nefericit din care provin, plin de lipsuri și fără speranță. Peste 1000 de copii vor merge la școală anul acesta, cu ghiozdănele pline de cărți și caiete, decent îmbrăcați, pentru că există generozitate și există oameni cărora le pasă.

 

Fii unul dintre ei!

Dacă ești salariat sau pensionar, completează Formularul 230.

Dacă ești liber profesionist și în 2016 ai avut venituri din activități independente, completează Formularul 200. Pentru liberii profesioniști, depunerea acestui formular până pe 25 mai este obligatorie.

Doneaza