Copiii voluntarilor de la Piraeus Bank dăruiesc jucarii! | Fundatia Principesa Margareta a României
Copiii voluntarilor de la Piraeus Bank dăruiesc jucarii! | Fundatia Principesa Margareta a României
21227
post-template-default,single,single-post,postid-21227,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Copiii voluntarilor de la Piraeus Bank dăruiesc jucarii!

Copiii voluntarilor de la Piraeus Bank dăruiesc jucarii!

430 de jucării în valoare de peste 9000 de LEI vor ajunge la copii cu posibilitati materiale reduse.

Piraeus Bank România a susținut în perioada 14 Mai – 9 Iunie 2018, o campanie de voluntariat intern pe parcursul căreia 80 de copii ai angajaților băncii au participat alături de părinții lor in sprijinul copiilor beneficiari ai Fundației Principesa Margareta a României.

Voluntarii Piraeus Bank România și-au propus sa le ofere copiilor lor o lecție de generozitate, implicându-i pe cei mici în fiecare etapă a campaniei, de la alegerea jucăriei până la oferirea ei spre donare, în cadrul eveniment ului “Învățăm cu Maya”!

Au fost donate 430 de jucării în valoare de peste 9000 de LEI.

Acestea urmează a fi repartizate pe parcursul lunii iunie copiilor din programul Fondului Special pentru Copii al Fundației Principesa Margareta a României.

Proiectul “Învățăm cu Maya” face parte din programul de Responsabilitate Socială Corporativă început de bancă în urmă cu 4 ani, care a ajutat până în prezent sute de copii din familii defavorizate -beneficiare ale Fundației Principesa Margareta a României. De-a lungul celor patru ani de colaborare, copiii angajaților Piraeus Bank au mai participat la acțiuni de voluntariat organizate de bancă, dar este pentru prima dată când participă în număr atât de mare.

“Suntem foarte mândri de dărurirea voluntarilor – părinți din cadrul Piraeus Bank România și de implicarea celor mici, al caror gest aduce un grăunte de fericire unor copii din familii fară posibilități materiale. Copilaria este o stare de grație, care nu trebuie afectată de problemele financiare ale familiei” a declarat Veronica Gheorghiu, coordonatorul proiectului.

“Le mulțumim partenerilor noștri de la Piraeus Bank România, care răspund, în mod constant, cu generozitate și implicare în momentele în care este nevoie de ajutor. Mai mult decât atât, formează o generație cu valori morale solide, atât de necesare unei societății sănătoase.”, a declarat Sorin Marinescu – coordonator Fondul Special pentru CopiiDoneaza