Devino fundraiser pentru una din cauzele noastre! | Fundația Regală Margareta a României
Devino fundraiser pentru una din cauzele noastre! | Fundația Regală Margareta a României
23222
post-template-default,single,single-post,postid-23222,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Devino fundraiser pentru una din cauzele noastre!

Devino fundraiser pentru una din cauzele noastre!

Echipa Swim4Kids formată din Irina Baban, Nelu Codrea, Emanuel Silimon, Adrian Hochia și Sorin Marinescu a participat la Swimathon pentru ca 450 de copii din programul Investiție în Mediul Rural să meargă în prima tabără din viața lor. Ei au reușit să strângă aproape 9000 lei, iar donațiile continuă până la finalul lunii iulie.

Cei 5 au înotat cu entuziasm și curaj, dovedind astfel că există nenumărate modalități prin care oricine poate aduce o schimbare pozitivă în comunitate.

Și tu poți ajuta! Alege una dintre cauzele în care crezi și devino fundraiser pentru cei pe care noi îi sprijinim.

Aleargă și strânge fonduri la Transmaraton 

Susține tinerii talentați să își atingă potențialul și aleargă la Transmaraton, pe cea mai frumoasă șosea din lume! Ajuți ca 30 de tineri artiști, elevi de liceu sau studenți din familii cu venituri mici să își urmeze calea și să se dezvolte profesional. Fără sprijin, ar fi în situația de a-și abandona cariera artistică din cauza lipsurilor materiale și financiare. Programul Tinere Talente este una dintre cele 3 cauze pentru care se strâng fonduri anul acesta la Transmaraton. Vino în echipa noastră și ajută-ne să le oferim șansa să reprezinte cu succes România pe scena artistică a lumii! Află detalii aici.

Dăruiește-ți ziua de naștere celor care nu și-o pot sărbători pe a lor

Înscrie-te pe platforma Galantom și alege să își dăruiește ziua de naștere sau pe cea de nume pentru o cauză dragă ție. Apoi îți poți îndemna prietenii să facă o donație în loc să îți cumpere un cadou. E atât de simplu!

Îți mulțumim pentru implicare!Doneaza