logo-1

Școala schimbă povestea copiilor săraci!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.
„Cel mai tare mă doare privirea lor plină de speranță. Tot ce îmi doresc pentru copiii mei este să învețe carte, să ajungă mai bine. Lupt pentru ei cât pot, dar greutățile au început să mă răpună. Frica mea este că ei vor pierde școala.”

Atunci când simți disperarea unei mame singure responsabilă pentru 6 copii, ajunsă la capătul puterilor, te gândești la oamenii buni din jur care pot să ajute. Luminița muncește pentru copiii ei și mătură fără rușine, zi de zi, străzile din oraș, deși o intervenție medicală nereușită a lăsat-o cu un handicap la picior. Problemele s-au adunat și zilele acestea privește disperată cum banii munciți cinstit nu îi mai ajung. Înghesuiți într-o locuință socială, fără curent și gaz, uneori copiii ei nu se mai pot duce la școală. Le e rușine să meargă la clasă cu temele nerezolvate, flămânzi, ori cu pantofii rupți. Mama este disperată, educația este șansa lor. Sunt copii buni, cu credință, cu drag de învațătură, cu pasiuni și vise. În sufletul lor speranța se stinge.

Reaprindeți speranța acestor copii! Darul dumneavoastră ajunge la mii de astfel de familii și ajută copii care sunt în pericolul de a renunța la școală din cauza lipsurilor materiale. 

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară de 25, 50 sau 100 de lei. Suma va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. Vă mulțumim!

Raspunde cu suflet varstnicilor din Romania!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

La varsta de 73 ani, doamna Denisa duce dorul profesiei ei de contabila, a colegilor si a tot ceea ce ii facea placere in viata ei activa. Dar cel mai mult ii lipseste fiul sau, care se afla acum departe, in strainatate. Singura si deznadajduita, intr-o perioada dificila, a gasit o voce calda si prietenoasa la Telefonul Varstnicului, care i-a transmis multa incredere si energie si a indrumat-o in rezolvarea problemelor sale. Inca de la prima intalnire, doamna Denisa a intrat in familia noastra si participa cu mare bucurie la toate activitatile menite sa aline singuratatea batranilor nostri.

Anual, peste 1500 de varstnici din toata tara cauta o solutie la problemele lor si apeleaza la Telefonul Varstnicului. Afectati de singuratate, saracie sau boala, ei au nevoie de alinare, sprijin sau sfaturi utile, care le pot face o batranete mai frumoasa.

 

Va rugam sa fiti alaturi de ei cu o donatie lunara. Impreuna raspundem cu suflet varstnicilor din Romania!

Va multumim!

Pentru a fi la curent cu proiectele Fundației, abonați-vă la newsletter.
Doneaza