logo-1

Școala schimbă povestea copiilor săraci!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Dincolo de această statistică îngrijorătoare sunt dramele a mii de copii care înfruntă foamnea, grijile, dar și respingerea din partea celorlalți.

Lupta și speranța lor ne motivează munca din fiecare zi și ne dau energia de a sprijini, în fiecare an, peste 1000 de copii să meargă la școală. În numele lor vă cerem ajutorul.

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară. Suma va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. 

CE ÎNSEAMNĂ DONAȚIA TA?

Intervenție socială și monitorizare în funcție de nevoile identificate specific pentru fiecare dintre copii

 

Burse școlare care asigură copiilor rechizite, materiale educaționale, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse de igienă și sanitare, cazare, masă sau transport la internat pentru copiii care învață în altă localitate, ochelari de vedere, proteze auditive, etc

 

O masă sănătoasă în fiecare zi  printr-o finanțarea care acoperă costurile unei alimentații suficiente și sănătoase, fie în cadrul familiei, la cantina școlară sau la un centru social de tip after-school

 

Consiliere socială și asistență tehnică acordată familiilor aflate în dificultate pentru îmbunătățirea situației și găsirea unor soluții la problemele lor

 

Tabăra motivațională cu scopul recompensării a 50 de copii cu o evoluție școlară foarte bună

 

Cursuri de dezvoltare a aptitudinilor de comunicare și a metodelor non – formale de educație pentru specialiști din domeniul educației

Răspunde cu suflet vârstnicilor din România!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Anual, peste 1500 de vârstnici din toată țara caută o soluție la problemele lor și apelează la Telefonul Vârstnicului. Afectați de singurătate, sărăcie sau boală, ei au nevoie de alinare, sprijin sau sfaturi utile, care le pot face o bătrânețe mai frumoasă.

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară. Suma va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră.  Împreună răspundem cu suflet vârstnicilor din România!

CE ÎNSEAMNĂ DONAȚIA TA?

Informații utile și de interes general pentru vârstnicii care nu știu la cine să apeleze și căror instituții să se adreseze pentru problemele lor.

 

Îndrumare și consiliere socială oferite persoanelor vârstnice care au nevoie de servicii specializate sau soluții practice. Aceștia sunt îndrumați și conectați cu instituțiile abilitate din comunitatea lor.

 

Sprijin emoțional și alinarea singuratății pentru acei vârstnici care resimt izolarea fizică sau emoțională și au nevoie de  conversație și ascultare.

 

Promovarea participării sociale seniorilor încă activi, care își exprimă dorința să devină voluntari în comunitatea lor.

 

Semnalarea abuzurilor la care sunt supuse persoanele de vârsta a III-a către autoritățile competente.

Oferă o șansă tinerilor artiști români

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

România pierde anual talente care altfel ar fi putut fi ambasadorii săi culturali. Talentul nu este întotdeauna suficient pentru a avea succes în lumea artistică. Studiul, îndrumarea unor oameni de specialitate, precum și sprijinul financiar sunt elemente necesare pentru dezvoltarea unui tânăr artist.

 

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară. Împreună oferim o șansă tinerilor artiști români cu potențial.

CE ÎNSEAMNĂ DONAȚIA TA?

Burse de studiu individuale în valoare de până la 2000 EUR  care permit tinerilor artiști să îşi cumpere materiale şi instrumente, să participe la concursuri, concerte, expoziţii şi cursuri de specializare în România şi în străinătate.

 

Mentorate intergenerațional și workshop-uri de dezvoltare persoanală oferă tinerilor bursieri șansa de a interacționa cu artiști consacrați în domeniul artistic ales și nu numai, prin intermediul sesiunilor de discuții și atelierelor de creație, desfasurate cu frecvența lunară.

 

Promovarea operei și a talentului fiecăruia prin organizarea de recitaluri, expoziții, expunere mediatică  crearea de oportunități în colaborare cu partenerii și sponsorii proiectului.

 

Tabăra de creație la care au participat bursierii din toată țara și cei mai valoroși alumni a fost o ocazie de a realiza proiecte interdisciplinare și a coaliza grupul.

 

Gala Tinere Talente  are loc anual pentru a prezenta munca și evoluția lor de pe parcursul anului și de recunoaștere.

Pentru a fi la curent cu proiectele Fundației, abonați-vă la newsletter.
Doneaza