Scoala schimba povestea copiilor saraci!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Abia a inceput clasa a IX-a si Ana se pregateste deja pentru olimpiada de istorie. Sfioasa, ne povesteste despre scoala si familia pe care a lasat-o in urma atunci cand a plecat la liceu la oras. Gandurile ii aluneca mereu la fratele si la tatal ei. Isi face griji ca nu au ce manca, ca nu sunt curati, ca se topesc de dorul ei. Cum a ajuns o copila de 14 ani sa simta toate acestea? Acum doi ani au inceput necazurile in familia lor: bunica si matusa au murit la cateva luni distanta, sub privirile lor, iar mama a ales o alta viata, departe de ei. Au ramas doar cu tatal, care, in urma unui accident cerebral, si-a pierdut slujba. Numai iubirea copiilor, dar si gandul ca doar el le-a mai ramas, l-au tras inapoi catre viata.

Ca Ana si fratiorul ei sunt peste 1000 de copii pe care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei ii sprijina in fiecare an. 

Va rugam sa fiti  alaturi de ei cu o donație lunara de 25, 50 sau 100 de lei. Darul dumneavoastra este foarte important pentru ca un copil sa continue scoala, singura lui sansa de a scapa din cercul vicios al saraciei.

Suma va fi folosita cu responsabilitate, asa cum ati face-o chiar dumneavoastra. Va multumim!

Raspunde cu suflet varstnicilor din Romania!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

La varsta de 73 ani, doamna Denisa duce dorul profesiei ei de contabila, a colegilor si a tot ceea ce ii facea placere in viata ei activa. Dar cel mai mult ii lipseste fiul sau, care se afla acum departe, in strainatate. Singura si deznadajduita, intr-o perioada dificila, a gasit o voce calda si prietenoasa la Telefonul Varstnicului, care i-a transmis multa incredere si energie si a indrumat-o in rezolvarea problemelor sale. Inca de la prima intalnire, doamna Denisa a intrat in familia noastra si participa cu mare bucurie la toate activitatile menite sa aline singuratatea batranilor nostri.

Anual, peste 1500 de varstnici din toata tara cauta o solutie la problemele lor si apeleaza la Telefonul Varstnicului. Afectati de singuratate, saracie sau boala, ei au nevoie de alinare, sprijin sau sfaturi utile, care le pot face o batranete mai frumoasa.

 

Va rugam sa fiti alaturi de ei cu o donatie lunara. Impreuna raspundem cu suflet varstnicilor din Romania!

Va multumim!

Doneaza