Scoala schimba povestea copiilor saraci!

Abia a inceput clasa a IX-a si Ana se pregateste deja pentru olimpiada de istorie. Sfioasa, ne povesteste despre scoala si familia pe care a lasat-o in urma atunci cand a plecat la liceu la oras. Gandurile ii aluneca mereu la fratele si la tatal ei. Isi face griji ca nu au ce manca, ca nu sunt curati, ca se topesc de dorul ei. Cum a ajuns o copila de 14 ani sa simta toate acestea? Acum doi ani au inceput necazurile in familia lor: bunica si matusa au murit la cateva luni distanta, sub privirile lor, iar mama a ales o alta viata, departe de ei. Au ramas doar cu tatal, care, in urma unui accident cerebral, si-a pierdut slujba. Numai iubirea copiilor, dar si gandul ca doar el le-a mai ramas, l-au tras inapoi catre viata.

Ca Ana si fratiorul ei sunt peste 1000 de copii pe care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei ii sprijina in fiecare an. 

Va rugam sa fiti  alaturi de ei cu o donație lunara de 25, 50 sau 100 de lei. Darul dumneavoastra este foarte important pentru ca un copil sa continue scoala, singura lui sansa de a scapa din cercul vicios al saraciei. Suma va fi folosita cu responsabilitate, asa cum ati face-o chiar dumneavoastra.