logo-1

Școala schimbă povestea copiilor săraci!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Dincolo de această statistică îngrijorătoare sunt dramele a mii de copii care înfruntă foamnea, grijile, dar și respingerea din partea celorlalți.

Timidă, atentă și cu mult bun simț – așa este Elena atunci când este la școală. Învață cu seriozitate și responsabilitate, știind că de asta depinde viitorul ei. Odată ajunsă acasă, își dă frâu liber pasiunilor copilărești. Îi place să cânte, să danseze și să citească. La doar 7 ani, este numai suflet, mereu de ajutor în gospodăria familiei. Își iubește foarte mult sora mai mare, pe Adriana, cea care o ajută zilnic la teme. Mama lor lipsește mult ca să asigure traiul familiei. Se trezește în zori, muncește grădina, face naveta la oraș și lucrează ca ambalator. Anul trecut, când tatăl a suferit un accident de muncă, au pierdut siguranța zilei de mâine. Fiecare zi a devenit o provocare.

Singurul lucru care le-a mai rămas este și cel mai de preț: școala fetelor. Cu ajutorul dumneavoastră, ele pot merge în viață cu speranța că își vor depăși condiția.

Lupta și speranța lor ne motivează munca din fiecare zi și ne dau energia de a sprijini, în fiecare an, peste 1000 de copii să meargă la școală. În numele lor vă cerem ajutorul.

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară de 25, 50 sau 100 de lei. Suma va fi folosită cu responsabilitate, așa cum ați face-o chiar dumneavoastră. Vă mulțumim!

Răspunde cu suflet vârstnicilor din România!

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

La vârsta de 73 ani, doamna Denisa duce dorul profesiei ei de contabilă, a colegilor și a tot ceea ce îi făcea plăcere în viața ei activă. Dar cel mai mult îi lipsește fiul sau, care se află acum departe, în străinătate. Singură și deznădăjduită, într-o perioadă dificilă, a găsit o voce caldă și prietenoasă la Telefonul Vârstnicului, care i-a transmis multă încredere și energie și a îndrumat-o în rezolvarea problemelor sale. Încă de la prima întâlnire, doamna Denisa a intrat în familia noastră și participă cu mare bucurie la toate activitățile menite să aline singurătatea bătrânilor noștri.

Anual, peste 1500 de vârstnici din toată țara caută o soluție la problemele lor și apelează la Telefonul Vârstnicului. Afectați de singurătate, sărăcie sau boală, ei au nevoie de alinare, sprijin sau sfaturi utile, care le pot face o bătrânețe mai frumoasă.

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară. Împreună răspundem cu suflet vârstnicilor din România!

Vă mulțumim!

Oferă o șansă tinerilor artiști români

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

George vine dintr-o familie modestă, dar și-a asumat drumul spre perfomanță, cu pasiune și dăruire . După ce a terminat liceul la Galați, susținerea din partea Fundației a fost decisivă pentru el și destinul său în lumea muzicii. Timp de trei ani, a avut posibilitatea să meargă la concursuri internaționale, să participe la master class-uri și să se pregătească cu profesionișiti renumiți, să-și cumpere costume de scenă, să aibă un corepetitor, iar toate acestea l-au susținut să se afirme. Astăzi, George este unul dintre cei mai talentați tenori ai noii generații și vocea lui se aude în marile săli de concerte ale lumii.

România pierde anual talente care altfel ar fi putut fi ambasadorii săi culturali. Talentul nu este întotdeauna suficient pentru a avea succes în lumea artistică. Studiul, îndrumarea unor oameni de specialitate, precum și sprijinul financiar sunt elemente necesare pentru dezvoltarea unui tânăr artist. 

 

Vă rugăm să fiți alături de ei cu o donație lunară. Împreună oferim o șansă tinerilor artiști români cu potențial.

Vă mulțumim!

Pentru a fi la curent cu proiectele Fundației, abonați-vă la newsletter.
Doneaza