Donează | Fundatia Principesa Margareta a României
Donează | Fundatia Principesa Margareta a României
18502
page-template-default,page,page-id-18502,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Donează

Cel mai tare mă doare privirea lor plină de speranță. Tot ce îmi doresc pentru copiii mei este să învețe carte, să ajungă mai bine. Lupt pentru ei cât pot, dar greutățile au început să mă răpună. Frica mea este că ei vor pierde școala.

Atunci când simți disperarea unei mame singure responsabilă pentru cei 6 copii, ajunsă la capătul puterilor, te gândești la oamenii buni din jur care pot să ajute. Luminița muncește pentru copiii ei și mătură fără rușine, zi de zi, străzile din oraș. Problemele s-au adunat și zilele acestea privește disperată cum banii munciți cinstit nu îi mai ajung. Grijile pentru fiecare dintre copii, datoriile strânse la chirie și utilități au îngenunchiat-o și pun în pericol ce pretuiește ea mai mult pe lume – școala copiilor. Copiilor le e rușine să meargă la clasă cu temele nerezolvate, flămânzi, ori cu pantofii rupți. Sunt copii buni, cu credință, cu drag de învațătură, cu pasiuni și vise.  În sufletul lor speranța se stinge.

În prag de Sărbători, fiți alături printr-un simplu gest de generozitate. Darul dumneavoastră este foarte important pentru ca un copil să continue școala.

Este simplu! În doar câteva minute puteți dona online.

Trebuie să aveți la îndemână doar cardul bancar Visa sau MasterCard. Dumneavoastră alegeți ca donația să fie lunară sau simplă și stabiliți suma pe care doriți să o dăruiți. Donația online nu presupune absolut niciun cost suplimentar față de suma donată.

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Aveți un cont bancar și folosiți serviciul internet banking sau online banking?

Atunci activați opțiunea direct debit/plată recurentă/plată programată, în funcție de bancă, pentru a dona. Dumneavoastră decideți suma și frecvența donației. Accesați contul dumneavoastră bancar online și urmați INSTRUCTIUNILE despre cum funcționează acest serviciu la fiecare bancă.

 

Conturile bancare ale Fundației la Unicredit Bank sunt:

RO77 BACX 0000 0001 2931 2250  / LEI

RO30 BACX 0000 0001 2931 2320 / EUR

RO03 BACX 0000 0001 2931 2321 / USD

RO45 BACX 0000 0001 2931 2050  / GBP

RO85 BACX 0000 0001 2931 2009  / CHF

 

Cod unic de înregistrare 10981730

Depuneți donația cash la orice sucursală a băncii UniCredit Bank.

Trebuie să aveți cu dumneavoastră doar cartea de identitate, contravaloarea donației și contul nostru bancar. Pentru a contribui lunar, este necesar ca în primele 10 zile ale fiecărei luni să mergeți la bancă pentru depunerea donației. Găsiți AICI  sucursalele băncii UniCredit din orașul dumneavoastră.

Cum ajută donația mea?

Fondul Special Pentru Copii este un program național de asistență socială și acces la educație în sprijinul copiilor aflați în situații de viață foarte dificile. Sunt ajutați copii aflați în contexte sociale precare, proveniți din centre de plasament, lăsați în îngrijirea rudelor, cu părinți bolnavi sau din familii care au în îngrijire mulți copii sau persoane cu handicap sever, din familii monoparentale, neglijați sau cu stare de sănătate în risc de a se deteriora. Din fondurile strânse în campania de Sărbători de anul trecut au fost susținuți 1011 copii în situații dificile de viață pe tot parcursul anului 2017, astfel:

Doneaza