Donează | Fundatia Principesa Margareta a României
Donează | Fundatia Principesa Margareta a României
18502
page-template-default,page,page-id-18502,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Donează

Dincolo de această statistică îngrijorătoare sunt dramele a mii de copii care înfruntă foamea, grijile dar și respingerea din partea celorlalți.

Timidă, atentă și cu mult bun simț – așa este Elena atunci când este la școală. Învață cu seriozitate și responsabilitate, știind că de asta depinde viitorul ei. Odată ajunsă acasă, își dă frâu liber pasiunilor copilărești. Îi place să cânte, să danseze și să citească. La doar 7 ani, este numai suflet, mereu de ajutor în gospodăria familiei. Își iubește foarte mult sora mai mare, pe Adriana, cea care o ajută zilnic la teme. Mama lor lipsește mult ca să asigure traiul familiei. Se trezește în zori, muncește grădina, face naveta la oraș și lucrează ca ambalator. Anul trecut, când tatăl a suferit un accident de muncă, au pierdut siguranța zilei de mâine. Fiecare zi a devenit o provocare.

 Fiți alături de ei printr-un simplu gest de generozitate. Darul dumneavoastră este foarte important pentru ca un copil să continue școala.

Este simplu! În doar câteva minute puteți dona online.

Trebuie să aveți la îndemână doar cardul bancar Visa sau MasterCard. Dumneavoastră alegeți ca donația să fie lunară sau simplă și stabiliți suma pe care doriți să o dăruiți. Donația online nu presupune absolut niciun cost suplimentar față de suma donată.

Pentru a finaliza donatia veti fi directionat catre pagina securizata euPlatesc.ro. Aici se preiau deja info completate si optiunile selectate si se vor completa doar datele legate de card.

Aveți un cont bancar și folosiți serviciul internet banking sau online banking?

Atunci activați opțiunea direct debit/plată recurentă/plată programată, în funcție de bancă, pentru a dona. Dumneavoastră decideți suma și frecvența donației. Accesați contul dumneavoastră bancar online și urmați INSTRUCTIUNILE despre cum funcționează acest serviciu la fiecare bancă.

 

Conturile bancare ale Fundației la Unicredit Bank sunt:

RO77 BACX 0000 0001 2931 2250  / LEI

RO30 BACX 0000 0001 2931 2320 / EUR

RO03 BACX 0000 0001 2931 2321 / USD

RO45 BACX 0000 0001 2931 2050  / GBP

RO85 BACX 0000 0001 2931 2009  / CHF

 

Cod unic de înregistrare 10981730

Depuneți donația cash la orice sucursală a băncii UniCredit Bank.

Trebuie să aveți cu dumneavoastră doar cartea de identitate, contravaloarea donației și contul nostru bancar. Pentru a contribui lunar, este necesar ca în primele 10 zile ale fiecărei luni să mergeți la bancă pentru depunerea donației. Găsiți AICI  sucursalele băncii UniCredit din orașul dumneavoastră.

Cum ajută donația mea?

Fondul Special Pentru Copii este un program național de asistență socială și acces la educație în sprijinul copiilor aflați în situații de viață foarte dificile. Sunt ajutați copii aflați în contexte sociale precare, proveniți din centre de plasament, lăsați în îngrijirea rudelor, cu părinți bolnavi sau din familii care au în îngrijire mulți copii sau persoane cu handicap sever, din familii monoparentale, neglijați sau cu stare de sănătate în risc de a se deteriora. Din fondurile strânse în campania de Sărbători de anul trecut au fost susținuți 1011 copii în situații dificile de viață pe tot parcursul anului 2017, astfel:

Doneaza