Final de an cu jazz și colinde la galeria de artă Elite Art | Fundatia Principesa Margareta a României
Final de an cu jazz și colinde la galeria de artă Elite Art | Fundatia Principesa Margareta a României
22021
post-template-default,single,single-post,postid-22021,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Final de an cu jazz și colinde la galeria de artă Elite Art

Final de an cu jazz și colinde la galeria de artă Elite Art

Georgiana Dumitru și Sebastian Antoneac, doi dintre bursierii Tinere Talente 2018, împreună cu echipa organizațională a programului Tinere Talente au sărbătorit sfârșitul unui an artistic alături de partenerii de la Elite Art Gallery, într-o atmosferă călduroasă și plină de surprize.

În cadrul evenimentului, doi dintre tinerii talentați ai Fundației Principesa Margareta a României au redat spiritul sărbătorilor prin interpretări de jazz și colinde. Georgiana Dumitru este soprană și membră a Corului Regal, iar una dintre cele mai mari realizări ale sale este participarea la Concursul Internațional George Enescu, de la Paris, unde a câștigat Premiul Special “Jules Massenet”. Sebastian Antoneac cântă la clarinet, este membru al Orchestrei Naționale de Tineret a României și se poate mândri cu susținerea a numeroase recitaluri și concerte, în calitatea de solist.

Tot în cadrul evenimentului s-a prezentat expoziția #sepoARTA, concept ce își propune să prelungească iubirea pentru artă pe toată perioada anului, unde ne-am bucurat să descoperim lucrările Teodorei Gavrilă și ale lui Theodor Grigoraș, foști bursieri ai Fundației, semn că programul Tinere Talente contribuie din plin la maturitatea artistică a tinerilor. “Se poartă artă” a fost mesajul transmis de curatorii de artă ai galeriei și de artiștii prezenți.

Seara s-a încheiat cu o reprezentație de tango, din partea dansatorilor de la Asociația pentru Cultură și Tango.

EliteArt Gallery este locul unde se desfășoară în fiecare an, evenimentul Identități al programului Tinere Talente. Identități este evenimentul de debut al tinerilor talentați în arte vizuale și muzică, care au fost selectați ca bursieri în cadrul programului. Prin expoziția și concertul organizate în cadrul acestui eveniment, ne propunem să promovăm tinerii artiști și să valorificăm talentul și abilitățile acestora.Doneaza