First Bank România a colectat fonduri în beneficiul Fondului Special Pentru Copii printr-un Târg de Crăciun | Fundatia Principesa Margareta a României
First Bank România a colectat fonduri în beneficiul Fondului Special Pentru Copii printr-un Târg de Crăciun | Fundatia Principesa Margareta a României
22016
post-template-default,single,single-post,postid-22016,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

First Bank România a colectat fonduri în beneficiul Fondului Special Pentru Copii printr-un Târg de Crăciun

First Bank România a colectat fonduri în beneficiul Fondului Special Pentru Copii printr-un Târg de Crăciun

Peste 500 de voluntari First Bank România s-au mobilizat și în acest an în beneficiul copiilor din programul “Fondul Special Pentru Copii” al Fundației Principesa Margareta a României, organizând cea de-a cincea ediție a Târgului Caritabil de Crăciun. În cadrul acestuia, angajații băncii au cumpărat produse confecționate de colegii lor voluntari în valoare de 34.000 de lei.

Similar cu edițiile anterioare, First Bank a pus la dispoziția voluntarilor interni sumele necesare pentru materia primă și a asigurat logistica și promovarea evenimentului. Voluntarii au avut la dispoziție, în prealabil, câteva săptămâni în care au creat produse hand-made care să fie vândute în scop caritabil în rândul angajaților băncii. Ca de fiecare dată, angajații First Bank România au îmbrățișat cu entuziasm și responsabilitate cauza familiilor înscrise în Fondul Special pentru Copiii. La proiectul “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare” de la finele anului 2018 au participat voluntari First Bank Bank din București, Iași, Timișoara, Deva, Pitești  și Râmnicu Vâlcea.

“Ne bucurăm să continuăm sprijinirea educației și prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor din medii defavorizate prin contribuția noastră la Fondul Special pentru Copii! Târgul caritabil cu ocazia sărbătorilor de iarnă este o tradiție First Bank pe care o respectăm cu drag pentru al 5-lea an consecutiv. Suntem convinși că ceea ce am construit alături de Fundația Principesa Margareta a României cu ajutorul comunității de voluntari First Bank va avea efect pe termen lung, a declarat Veronica Gheorghiu, Coordonatorul acțiunii de voluntariat “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”.

Despre FIRST BANK

Cu sediul în București, FIRST BANK oferă o serie largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât și celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking.

FIRST BANK operează prin 100 de unități bancare, angajează 1200 de specialiști și are aproximativ 130.000 de clienți activi. Pentru mai multe informații vă invităm pe firstbank.ro.

Despre J.C. Flowers & Co.

J.C. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

Pentru mai multe informații va invităm pe www.jcfco.com.Doneaza