Noi facilități fiscale pentru microîntreprinderi pentru susținerea cauzelor noastre  | Fundatia Principesa Margareta a României
Noi facilități fiscale pentru microîntreprinderi pentru susținerea cauzelor noastre  | Fundatia Principesa Margareta a României
21560
post-template-default,single,single-post,postid-21560,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Noi facilități fiscale pentru microîntreprinderi pentru susținerea cauzelor noastre 

Noi facilități fiscale pentru microîntreprinderi pentru susținerea cauzelor noastre 

În România 1 din 5 copii abandonează școala din cauza sărăciei și a condițiilor precare de trai. Paradoxal, școala este singura lor șansă de a ieși din cercul vicios al sărăciei.  Anual, companiile din România aleg șă susțină acești copii, oferindu-le un an în plus de educație.

Cu toate acestea, efortul necesar trebuie să fie contant pentru a ajuta în continuare cât mai mulți copiii aflați în situații dificile de viață.

 

Începând de anul acesta, aplicând noile facilități fiscale și companiile care au statut de microîntreprindere pot contribui constant, fără niciun cost suplimentar, făcând o sponsorizare trimestrială care se deduce din impozitul pe venit. Iată cum:

 

Suma sponsorizată se scade din impozitul pe venit până la 20% din impozitul datorat pentru trimestrul în care se înregistrează plata. Acestă facilitate fiscală poate fi folosită doar pentru a susține entități nonprofit care sunt furnizori de servicii sociale acreditate, cu cel puțin un serviciu social licențiat. Fundația Principesa Margareta a României este acreditată în conformitate cu legislația în vigoare și furnizează servicii sociale licențiate.

 

Pentru prevenirea abandonului școlar Fundația Principesa Margareta a României ajută copii din toată țara oferind acces gratuit în centre de zi de tip after-school și sprijinind anual peste 1500 de copii din familii defavorizate. Scopul nostru este să ne asigurăm că acești copii nu renunță la școală, nu își pierd încrederea din cauza mediului din care provin și se integrează cu succes în comunitate. Ajutorul nostru urmărește efecte pozitive pe termen lung în viața copilului.

 

Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor și o șansă în plus familiilor defavorizate.

 

CUM PUTEȚI REALIZA O SPONSORIZARE ?

 

Sprijiniți aceesul copiilor la educație în baza unui contract de sponsorizare. Dumneavoastră decideți suma pe care doriți să o oferiți. În baza Codului Fiscal în vigoare, sponsorizarea dumneavoastră se poate deduce trimestrial, dacă plata se realizează până la finalul trimestrului.

Calculați suma disponibilă pentru sponsorizare pe www.sponsorizez.ro.

Pentru contractul de sponsorizare în conformitate cu legislația în vigoare sau alte informații vă stăm la dispoziție la 0799.724.233 sau pe prieten@principesa.ro

 

Vă mulțumim pentru generozitate!Doneaza