Pune-ți pasiunea pentru sport în slujba binelui! | Fundația Regală Margareta a României
Pune-ți pasiunea pentru sport în slujba binelui! | Fundația Regală Margareta a României
22523
post-template-default,single,single-post,postid-22523,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pune-ți pasiunea pentru sport în slujba binelui!

Pune-ți pasiunea pentru sport în slujba binelui!

Pasiunea ta este să alergi sau să înoți? Participă la două evenimente sportive de marcă pentru a strânge fondurile necesare pentru proiectele sociale implementate la nivel național de către Fundația Regală Margareta a României!

Susține tinerii talentați să își atingă potențialul și aleargă la Transmaraton, pe cea mai frumoasă șosea din lume! Ajuți ca 30 de tineri artiști, elevi de liceu sau studenți care provin din familii cu venituri financiare mici,  să-și urmeze calea, să aibă oportunități de dezvoltare profesională și personală. Fără sprijin, ar fi în situația de a-și abandona cariera artistică. Programul Tinere Talente este una dintre cele 3 cauze pentru care se strâng fonduri anul acesta la Transmaraton, un eveniment sportiv aflat la a 8-a ediție, la care Fundația participă pentru prima dată.

Transmaraton se desfășoară pe 15 septembrie pe Transfăgărăşan, iar obiectivul principal al cursei este strângerea de fonduri pentru proiecte din zona educaţiei, mediului sau a sanătăţii şi promovarea unei culturi de implicare socială. Aleargă în echipa Fundației și strânge fonduri pentru viitorul artistic al României! Pentru înscriere și mai multe detalii, accesează site-ul.

Fii parte din echipa noastră la Swimathon și înoată pentru ca cei 450 de copii din programul Investiție în Mediul Rural să meargă, poate pentru prima dată, într-o tabără! Pentru mulți dintre ei, aceasta reprezintă șansa de a ieși din comunitățile în care trăiesc, de a petrece o vacanță lipsită de griji, de a învăța lucruri noi și de a interacționa cu alți copii, într-un mediu sigur și controlat.

Swimathon are loc sâmbătă, pe 29 iunie, în București, la bazinul olimpic acoperit Anatolie Grințescu (CS Dinamo), fiind organizat de Fundația Comunitară București. Swimathon este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi strânge fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.  Dacă dorești să faci parte din echipa Fundației și să înoți pentru zâmbetul copiilor din mediul rural, contactează-ne cît mai curând pe adresa prieten@principesa.ro. Mai multe detalii aici.Doneaza