Susțineți o cauză socială până pe 31 iulie prin declarația unică | Fundatia Principesa Margareta a României
Susțineți o cauză socială până pe 31 iulie prin declarația unică | Fundatia Principesa Margareta a României
21336
post-template-default,single,single-post,postid-21336,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Susțineți o cauză socială până pe 31 iulie prin declarația unică

Susțineți o cauză socială până pe 31 iulie prin declarația unică

31 iulie este termenul limită pentru depunerea declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate ca persoană fizică. Această declarație se completează și depune de către orice persoană care a înregistrat venituri în anul 2017 din activități independente (PFA, profesii liberale, drepturi de autor, chirii, investiții)

Prin această declarație, aveți oportunitatea de a redirecționa 2% din impozit către o cauză socială. Pentru a face acest lucru, completați Secțiunea 2 din pagina 3 a declarației cu datele Fundației:

Denumire entitate nonprofit/unitate de cult: Fundația Principesa Margareta a României (România)
Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit/unităţii de cult: 10981730
Cont bancar (IBAN): RO77 BACX 0000 0001 2931 2250
DESCĂRCAȚI DECLARAȚIA UNICĂ
Nu vă costă nimic, dar nici nu vă puteți imagina ce impact puternic are acest gest. Pentru beneficiarii noștri, mii de copii din medii defavorizate, tineri talentați și vârstnici afectați de singurătate, diferența dintre un destin în derivă și un trai mai bun începe cu gesturi mici și cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastră. Vă rugăm să le dedicați câteva minute din timpul dumneavoastră!

De asemenea, vă rugăm să cooptați în acest demers caritabil prieteni sau cunoștințe care își desfășoară activitatea în aceste moduri. Mai sunt doar câteva zile în care pot direcționa 2% din impozitul pe venit copiilor în risc de abandon școlar, tinerilor artiști cu o situație financiară precară și vârstnicilor uitați de lume, pe care îi sprijinim prin programele noastre. Mulțumim!

Declarația unică se depune la administraţia financiară de domiciliu direct, prin poștă cu confirmare de primire sau online pe pe platforma ANAF dedicată.
DESCĂRCAȚI DECLARAȚIA UNICĂ

 

De ce Fundația Principesa Margareta a României?
Pentru că în noi știți că puteți avea încredere. În 28 ani de activitate și de proiecte umanitare, de care au beneficiat zeci de mii de persoane, ne-am poziționat ca o organizație transparentă și de încredere. De-a lungul anilor, Fundația a acumulat o experiență bogată lucrând în comunitate, în contact direct cu oameni din întreaga țară. Împreună putem oferi un viitor mai bun copiilor, un prezent mai demn bătrânilor, o șansă în plus familiilor defavorizate și posibilitatea unei cariere artistice tinerilor muzicieni și artisti plastici.

Vă mulțumim și vă suntem recunoscători!
Echipa Fundației Principesa Margareta a RomânieiDoneaza